donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 20 de novembre del 2012

PEDALS DE FOC NON STOP. Crònica Divina Farreny

Gràcies al premi que em va tocar a la Xallenge David Duaigües, vaig poder disfrutar dels fantàstics paratges pirinencs del nostre País, recorrent-los amb Btt fent la PEDALS DE FOC NON STOP en la categoria de plata (en 2 etapes).
Va ser un cap de setmana per gaudir intensament de l’esport però també de moments de patiment per les adverses condicions meteorològiques del diumenge. També hi ha hagut temps pels  retrobaments, amb la RUTH que ens va fer de guia de la ruta CAVALLS DE FERRO a Menorca, tota una campiona de la btt, i que  tot i no estar massa activa al món de la competició,  va guanyar la prova en la categoria de Plata. També un cap de setmana de RÈCORD, perquè la gran MERCÈ PETIT que ha fet una extraordinària pedals de foc ha estat la guanyadora en la categoria OR, 220 km amb + de 6000m de desnivell amb un temps de 13hi39m... ADMIRABLE!!!. És un honor tenir a les nostres terres unes Esportistes amb aquest gran nivell! FELICITATS a totes dues!!
Ara us explicaré, amb fotos les meves vivències ...
 Algunes imatges de l'èpica 2a etapa de la PDF Non Stop registrada pel company "Palito". Aquí podreu comprovar les condicions extremes que vam viure: pluja, vent, calamarsa, boira,....fent que la sensació tèrmina fos per sota dels 0 graus....quins records i quin fred que vaig passar!!!!