donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, Xocolatades, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

dimarts, 13 de novembre de 2012

EXPOSICIÓ de PINTURA "PAISATGES", d' Alicia Manceñido

El Cercle de Belles Arts de Lleida,  al carrer Major, va inaugurar a la sala Mariano Gomà de la seua seu social, una exposició titulada Paisatges, amb olis i aquarel·les de l' artista lleidatana Alícia Manceñido. A la mostra, que és podrà visitar al llarg de tot el mes de novembre, poden veure's una desena de quadres on la naturalesa i els edificis són els protagonistes. 
L' Alicia Manceñido,  és professora de dibuix  de l' AVV Balàfia i col·laboradora de DonaBalàfia, podeu assistir a les seves classes els divendres al Centre Cívic de Balàfia.
______________________________
EXPOSICIÓ de PINTURA "PAISATGES", d' Alicia Manceñido al Cercle de Belles Arts de Lleida (Carrer Major, 24 1r, al costat de la sabateria Espuña). L'exposició romandrà oberta de dilluns a divendres del 5 al 30 del mes de novembre de 6 a 9.
Moment de la inauguració. L' Alícia Manceñido a l' esquerra de la imatge