donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 3 de novembre del 2012

Kilian Jornet i Núria Picas llueixen una estelada al podi de la Copa del Món de l'Ultra Sky Marathon

La manresana ha guanyat aquest diumenge la Course des Templiers, darrera prova de la Copa del Món d'Ultra Trails, i s'ha proclamat campiona del món de l'especialitat. Picas ha acabat per davant de la neozelandesa Anna Frost, amb qui anava empatada en la classificació, després de 72 quilòmetres de cursa i 3.200 metres de desnivell. Picasha acabat els  i s'ha proclamat campiona del món de l'especialitat.
En el podi s'ha trobat amb KilianJornet, que ja tenia el títol a la butxaca des de la prova de la MountKinabalu  Climbathon. Els dos han recollit els trofeus de vencedors i han lluït una senyera en el podi amb mostres d'alegria que els acreditava com autèntics reis de l'especialitat.
Kilian Jornet va acabar la temporada la setmana passada, amb una espectacular victòria a l'illa de la Reunió.
Podi de la Course des Templiers
Núria Picas al seu bloc ens explica : M'il.lusiona ser capaç de donar la volta pel Cadí-Moixeró en un sol dia...quina bogeria!!!! i també, ens espera un primer tast de 1.800 mts de desnivell fins al Niu de l'Àliga. A cada passa que faig, el cos em demana més, però el cap avui és el qui mana, és qui decideix el ritme, i el ritme és tranquil, conservador, un ritme que em permet gaudir de l'entorn, del companys, un ritme latent que em manté viva. Jo faig la meva cursa, avanço a un ritme alegre, i disfruto de cada passa que faig. Penso que és tot un privilegi poder formar part d'aquest joc!!!


Les vistes són espectaculars i dono gràcies del país que tenim.