donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 27 de novembre del 2012

Cloenda de les Activitats al Voltant del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

En l'acceptació d'una nova societat pluricultural, cal reconèixer la importància de molts elements,  l'educació, la col.laboració,  el bon veïnatge a l'hora d'oferir unes respostes adequades a les necessitats socials. Per això, la diversitat de cultures de la nostra ciutat no ha de ser font d'enfrontaments, sinó un component que enriqueixi la cultura i les persones. 
Fomentar el desenvolupament de manera adequada de les societats democràtiques, és imprescindible per adquirir  unes autèntiques competències interculturals.
Això exigeix ​​que el seu nivell de formació intercultural sigui elevat. El fet de que els homes i les dones de la nostra societat procedents de cultures diferents, lluny de suposar un problema, s'ha de plantejar com una bona oportunitat per educar-nos en valors democràtics.
Els  resultats  posaran de manifest la influència de la cultura en  els efectes de la socialització. Aquest treball com a objectiu aprofundir en aquesta variable considerant dues cultures, la catalana/l'espanyola i la marroquina, i analitzar els efectes que els diferents estils de socialització tenen en el nostre barri.