donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 9 de novembre del 2012

Il.lusió o realitat?, Lleida Tardor Màgica. No us ho perdeu al Centre Cívic de Balàfia

 Una il.lusió és percebre com a real allò que no ho és. El nostre cervell no reconstrueix fidelment la realitat sinó que la interpreta, en funció dels estímuls que rep a través dels nostres sentits. És una fàbrica d'il.lusions que crea tot allò que percebem, pensem o experimentem i, per aquest motiu, la nostra realitat pot estar distorsionada. D'aquesta manera, els il.lusionistes fan servir aquesta percepció per fer-nos viure experiències improbables.
A Balàfia, al Centre Cívic i amb col.laboració amb les associacions del Barri : 
DonaBalàfia i l' AVV Balàfia :
S'obre el teló per mostrar l'obra i per gaudir de la MÀGIA i l'il.lusió.
 
Dissabte 10 de novembre "Lleida Tardor Màgica" a les 12 de matí  i a les 21:00h. al Centre Cívic.  L' associació de Mags i Il.lusionistes de Lleida us proposa aquest recorregut pel món de l'il·lusionisme i ens descobreixen un món d'imaginació i gaudi.
 És possible que et converteixis en un ésser minúscul o en un gegant simplement en dos passos o que siguis, una estoneta, el protagonista de la pel.lícula La Mosca. Tot és possible gràcies a la complicitat dels artistes i tu. Els trucs i els secrets dels grans il.lusionistes esdevindran el plat fort de l'espectable.