donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 4 de novembre del 2012

Caminada del Riu Segre. Caminada popular dins de les activitats de la Coordinadora Lleida Camina. Organitzada pel CEL-Amics i Amigues de la Seu Vella - AVV Balàfia i DonaBalàfia associació

El passat diumenge, 28 d'octubre, vam fer la caminada popular del Riu Segre coincidint amb la Festa del Riu. Hem fet la sortida des de les comportes de la Mitjana i el recorregut va vorejar el riu fins al pont dels Instituts, vam seguir cap al tossal de Gardeny on en Xavier Eritja ens va fer una explicació sobre la història d'aquesta edificació. Posteriorment va continuar el recorregut  pel carrer Alcalde Costa,  el carrer Major i pel carrer Cavallers fins a la Seu Vella on es realitzaven els actes de la Diada de la Seu Vella. El seu president ens ha rebut al baluard de la Reina i després hem baixat pel pas de paterna que ens ha dut fins als Pous de Gel, a la plaça Magdalena i al riu on retornem a les comportes. 9 km de recorregut.
Caminada popular dins de les activitats de la Coordinadora Lleida Camina.
 Organitzada pel CEL-Amics de la Seu Vella - AVV Balàfia i DonaBalàfia associació