donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 6 de novembre del 2012

Activitats del mes d'octubre: amb les fotos que em vas passar...

MOLTES GRÀCIES ALS I  LES VOLUNTÀRIES DE BALÀFIA
A Catalunya, el voluntariat té una gran vitalitat. Es calcula que unes 670.000 persones, un 13,1% de la població catalana més gran de 16 anys, fa accions voluntàries.
Donabalàfia associació, la AVV Balàfia i la Vocalia de la Dona  
volem presentar i dissenyar accions, activitats, etc  i difondre-les al barri i a Lleida,  en col·laboració amb dones, homes i altres entitats (fundacions,  universitats, mitjans de comunicació, clubs esportius, societats científiques).

Ésser voluntari o voluntària implica dedicar una part del teu temps lliure a fer gratuïtament una acció al servei del barri, de la comunitat o d'algun grup.
Aquesta activitat es concreta dins una entitat o associació i es porta a terme per voluntat pròpia amb l'objectiu de contribuir a la transformació de la societat. Fer-la més justa, més equilibrada, més igualitària, més cívica i més feliç
El fet d'ésser voluntari o voluntària representa comprometres, tens tot un seguit de deures però també de drets. S'han de complir els compromisos acordats, els horaris, la participació, difusió,  amb l'entitat i guardar confidencialitat sobre la informació rebuda.
    
Moltes gràcies Cristina, la nostra voluntària virtual
Els darrers anys han sorgit noves formes de voluntariat, com l'anomenat voluntariat virtual o en línia, per a col·laborar a distància mitjançant un ordinador per fer tasques com traduccions, disseny de material de difusió i pàgines, web, redacció de textos, assessorament, etc. Aquesta modalitat facilita la feina, tant amb entitats de la teva mateixa localitat com amb organitzacions de la resta del món.