donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 31 d’octubre del 2013

TOT PREPARAT PER DIUMENGE 3 DE NOVEMBRE. CAMINEM UNITS PER LA DIABETES!!! " Entengueu la Diabetis i Agafeu el control" .

Diabetis , Educació i Prevenció és el tema del Dia Mundial de la Diabetis per al període 2009-2013. L'eslògan de la campanya és " Entengueu la Diabetis i Agafeu el control" . La malaltia imposa certes demandes de per vida als 371 milions de persones que viuen amb diabetis i a les seves famílies . Perquè les persones amb diabetis són responsables del 95% de l'atenció que necessiten , és molt important que rebin una contínua educació diabètica d'alta qualitat a la mida de les seves necessitats proporcionada per professionals de la salut qualificats . A més la FID , Federació Internacional de Diabetis , estima que més de 300 milions de persones al món estan en risc de contraure diabetis tipus 2 . La diabetis tipus 2 es pot prevenir en molts casos , ajudant i encoratjant a aquells en risc a mantenir un pes saludable i fer exercici freqüentment . La campanya fa una crida a tots aquells responsables de l'atenció diabètica a entendre la diabetis i prendre control. Per a les persones amb diabetis aquest és un missatge sobre la capacitació a través de l'educació . Per als governs l'eslògan és una crida per implementar estratègies i polítiques efectives per a la prevenció i el control de la diabetis per salvaguardar la salut dels ciutadans amb o en risc de desenvolupar diabetis . Per als professionals de la salut és una crida per millorar el seu coneixement a través de recomanacions basades en evidència , i posar aquestes recomanacions en pràctica . Per al públic en general l'eslògan en una crida a entendre el seriós impacte que Us deixem el vídeo de l'any passat :Dins del calendari de “Lleida camina” el  diumenge 4 de novembre es va fer la caminada per la Diabetis. Vam sortir del Centre Cívic de Balafia cap a la Mitjana. El temps no va ser com voldríem però vam gaudir de la caminada a ritme de passeig entre amics. Vam assistir 200 persones aproximadament.