donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 28 d’octubre del 2013

“Reptes i èxits en la consecució dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni per a les dones i les nenes”

Un moment decisiu
Aquesta conferència té lloc en un moment estratègic . Les properes setmanes i mesos seran crucials per a l'elaboració de l'agenda post -2015 de desenvolupament . Més que mai , hem d'unir-nos com una comunitat de defensors perquè la igualtat de gènere , drets de la dona i empoderament de les dones són fonamentals per al nou marc. Paraules d'obertura per Lakshmi Puri, Dones Director Executiu Adjunt de l'ONU, en la conferència de 2013 EuroNGOs sobre "Salut i Drets Sexuals i Reproductius en el Programa de Post-2015", el 24 d'octubre de 2013 a Berlín, Alemanya.
Hi ha hagut moltes afirmacions de la centralitat de la igualtat de gènere i l'apoderament de les dones per al desenvolupament sostenible . El document final de Rio +20 , l'informe del Grup d'Alt Nivell de Persones Eminents , l'informe del GNUD " Un milió de veus ", entre altres , tots han posat èmfasi en la importància d'un fort èmfasi en la igualtat de gènere. Ens sentim encoratjades per aquestes afirmacions . Però a mesura que la discussió es mou en l'àmbit intergovernamental , necessitem aquestes moltes veus de suport a ser escoltat fort i clar pels governs de tot el món. ONU Dones ha estat, i ha de seguir sent, participant plena en aquests processos .
Quin tema tan interessant : “l'accés i la participació de les dones i les nenes en l'educació, la formació, la ciència i la tecnologia, inclosa la promoció de l'accés igualitari de les dones a l'ocupació plena i el treball digne”. La directora executiva compartirà amb els estats membres la seva visió estratègica per al desenvolupament d'ONU Dones en els propers anys. També presentarà el Pla Estratègic proposat per al període 2014-2017 i el pressupost Integrat per al bienni 2014-2015, dos informes decisius per a la direcció estratègica que prendrà ONU Dones en el futur. - Drets  a la salut sexual i reproductiva en el cor de la igualtat de gènere, drets de les dones i l' empoderament de la dona més enllà del 2015: Lakshmi Puri Veure més a:http://www.unwomen.org/en/news/stories/2013/10/lakshmi-puri-speech-on-sexual-and-reproductive-health-rights