donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 4 de novembre del 2013

BATEIG MITJA MARATÓ DE LLEIDA com “MEMORIAL JUANJO GARRA”. FESTA de L'ESPORT. MITJA de LLEIDA 2013,

BATEIG MITJA MARATÓ DE LLEIDA "MEMORIAL JUANJO GARRA" 

 La Mitja Marató de Lleida Memorial Juanjo Garra ha superat el miler d’atletes. L’Associació Esportiva Ekke i la Fundació Renal Jaume Arnó han estat les encarregades de promoure aquesta cursa, que enguany ha tingut un record especial per l’alpinista lleidatà, que va ser un dels impulsors de la cursa. El regidor d’Esports, Txema Alonso, ha assistit a l’acte d’homenatge, abans d’iniciar la prova, en què s’ha recordat la figura de Garra, s’ha lliurat al seu germà Òscar, una placa de reconeixement. A més, el seu germà ha corregut la mitja marató amb el mateix dorsal que ho va fer ell, el número 11.


EL PRESIDENT de l'AVV de BALÀFIA va dedicar un PARLAMENT al BATEIG  

de la MITJA MARATÓ DE LLEIDA com a “MEMORIAL JUANJO GARRA” 

Fa 21 anys el Juanjo Garra i altres persones de Balàfia varen crear després dels 10 anys de la Cursa Popular aquesta Mitjà Marató de Lleida. Amb esforç i tossuderia ens van dotar d’un referent de nivell,  ciment l’eclosió de l’Atletisme Popular que estem vivint. 

Sempre va estar en l’organització d’aquesta cursa, d’una o altra manera, fent incomptables km amb la bicicleta i el GPS, reunint-nos amb la Guardia Urbana, amb l’Ajuntament de Torrefarrera, cercant complicitats ... a mi com a molts i moltes em va fitxar ...

 ·        Al primer que vam consultar per bastir la nova etapa de la Mitjà amb l’EKKE va ser a ell, doncs des del Grup de Joves, els serveis Socials, o la Regidoria sempre ens va tutelar i impulsar.



·        Volem agrair  al Pep, l’Ivan, el Kike el fet de triar la Mitja de Balàfia per dotar a la nostra ciutat d’una cursa emblemàtica, donant-li la continuïtat i l’empenta que ara ens aplega.

·        Felicitar-los també per la sensibilitat, bonhomia i intel·ligència de batejar-la com a Memorial Juanjo Garra.
 
·        El 65 corredor arribat de l’any passat se’ns ha quedat al CEL del Daulaghiri, però si ara sentiu un alè al clatell o una motivació afegida és que el Juanjo corre amb nosaltres,...
 mai, mai  més correrem sols ...

Toni Baró