donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, Xocolatades, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

dimarts, 19 de novembre de 2013

V CAMINADA MARXA NÒRDICA : Caminem per commemorar la QUERIMÒNIA i per fer visible el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

La Marxa Nòrdica ofereix a les persones preocupades per la seva salut una manera fàcil i divertida de gaudir d’ un nou estil de vida actiu i saludable. 
Revoluciona el concepte que uneix esport i salut, informant als practicants dels beneficis que aporta la pràctica d’ aquesta nova forma d’ exercici controlat i efectiu.
Desenvolupat conjuntament amb la comunitat sanitària i professionals de l’esport s’ofereix un nou concepte fàcilment assimilable i amb múltiples beneficis per la salut.
informació sobre la caminada que s'organitza a Lleida aquest proper diumenge 24 de Novembre. V CAMINADA  de MARXA NÒRDICA . 


Animeu-vos i participeu.