donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 20 de novembre del 2013

RECORREGUT de la Caminada de la Marxa Nòrdica : FEM UN GRAN LLAÇ PER L'ERRADICACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES

El proper 24 de novembre de 2013,  DonaBalàfia associació,  l’ Associació de Veïns i Veïnes de Balàfia, el Amics de la Seu Vella, juntament amb la Coordinadora  Lleida Camina i altres col·laboradors, organitza la V Caminada de la Marxa Nòrdica : Caminem per commemorar la QUERIMÒNIA i per fer visible el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones,  és desenvolupa en circuit urbà.
 El recorregut,  serà d’anada i tornada. Sortirem del Parc de Santa Cecília i  acabarà a la Seu Vella, al Castell del Rei,  on cap a les 12:00h del migdia, farem una acció contra la violència envers les dones.
Comptem amb una gran capacitat humana per a que aquest aconteixement tingui un bon desenvolupament,  prou demostrat al llarg de les edicions de les caminades del llarg de l’any, ja en portem quatre edicions. Es per això que us demanem la vostra valuosa col·laboració.
Els i les caminadores som persones adultes i prou responsables de seguir les normes de circulació.
Agraim una vegada mes la vostra col·laboració.



Un 25 de novembre de 1960, les germanes Mirabal, tres activistes polítiques de la República Dominicana, van ser brutalment assassinades per ordre del dictador Rafael Trujillo. Històricament, arran d’aquest fet, per al moviment popular i feminista de la República Dominicana, aquestes dones han simbolitzat la lluita i la resistència contra els abusos i la tortura. Anys després, el juliol de 1981, va tenir lloc a Bogotà (Colòmbia) la 1a Trobada Feminista de Llatinoamèrica i del Carib, en què es va designar aquest dia en commemoració del brutal assassinat.El 17 de desembre de 1999, mitjançant la resolució 54/134, l’Assemblea General de les Nacions Unides va declarar oficialment el 25 de novembre Dia Internacional de l’Eradicació de la Violència contra les Dones.