donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 26 de novembre del 2013

divendres : JOCS A LA PLAÇA a BALÀFIA. JOCS DE TARDOR

PARTICIPEU 
A LA TARDE DE  JOCS  A LA  PLAÇA
L' Associació Veïns i Veïnes de Balàfia, la seva vital vocalia,  donabalàfia associació, Ludoteca de Balàfia i l' Anna Fillat amb els alumnes de Ciències de l' Educació de la Universitat de Lleida, han organitzat una festa per a la tardor de JOCS A LA PLAÇA, amb la voluntat de convertir-la en un espai de trobada, de jocs, de converses i de rialles, on nenes i nens de totes les edats podran acostar-s'hi per participar dels jocs que han preparat entre totes i degustar d'una tassa de xocolata desfeta amb pa, a la forma tradicional. Hi haurà un castell inflable per passar-s'ho d' allò més bé. L'esdeveniment tindrà també un record per la Setmana dels Drets dels Infants i per a les víctimes de la violència  masclista.
 La voluntat de les nostres associacions és seguir organitzant actes i activitats que contribueixin a revitalitzar  el teixit social i veïnal de Balàfia.