donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, Xocolatades, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

dijous, 17 d’octubre de 2013

donabalafia associació a la signatura d' espais cedits per l'Ajuntament als equipaments cívics

En total, la Paeria ha signat 39 convenis de cessió d’espais perquè cada entitat hi pugui desenvolupar la seva activitat. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit l’acte, que s’ha fet al Saló de Sessions de la Paeria, i ha afirmat que amb aquestes signatures es reflexa la riquesa del teixit associatiu de la ciutat que contribueix a fer una societat forta i cohesionada. Segons ha dit, la ciutat necessita aquesta xarxa d’entitats perquè crear opinió i tirar endavant una vida col·lectiva. Per això, ha agraït als seus representants el treball que fan pel conjunt de la ciutat.
 L’alcalde també ha reforçat quatre elements propis d’un sistema democràtic com són un marc normatiu de participació, fòrums de debat, polítiques de subvencions de projectes i la cessió d’espais públics al servei de la societat civil. Per a Ros és important que l’Ajuntament garanteixi espais a aquest grup de col·lectius, vinculats al comerç, al món veïnal, a la salut, etc., perquè, ha insistit, en què una societat també es mesura per la riquesa del seu teixit associatiu.