donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 15 d’octubre del 2013

“Suma’t al rosa” ets tu, “Suma’t al rosa” som tots.

Sota el suggeridor títol que bateja la present entrada, l'associació espanyola contra el càncer de Lleida ens proposa una activitat saludable el proper diumenge dia 20 d'octubre.
Es tracta de la primera Marxa Solidària en favor de la  lluita contra la malaltia que tanta gent pateix en l'actualitat. 
Inscripcions al telf 973238148 o a les 9:30 al lloc de la sortida, si voleu més informació acudiu a la seu de l'AECC de Lleida. Els diners recaptats seran destinats a seguir lluitant contra aquesta malaltia que tan a prop sentim tots i de la que no podem desentendre'ns  El punt d'encontre i començament de la marxa és la Passare.la Blas Infante i l' arribada a l'Ermita de Grenyana on és repartirà un esmorzar gentilesa de l' AVV de la partida de Grenyana,  l'hora les 10:00h del matí.Preu 2€ i Sorteig de Regals amb les inscripcions.

Cada dia es diagnostiquen 80 casos de càncer de mama a Catalunya, més de 5.300 nous casos a l’any. A Espanya més de 15.900. 
En la lluita contra el càncer de mama, un dels càncers que afecta a un nombre més gran de població, la conscienciació, la prevenció, la solidaritat, la mobilització i el recolzament de cadascú de nosaltres, és clau.  
Malgrat l’augment de la incidència del càncer de mama a Catalunya en els últims anys, la mortalitat disminueix i s’incrementa la supervivència de les persones afectades, sobretot gràcies a la prevenció i als avenços en la recerca oncològica. 
“Suma’t al rosa” és una crida, un moviment que simbolitza aquesta lluita i, sobretot, un punt de vista positiu i solidari de tota la població que es fa realitat cada 19 d’octubre, Dia Internacional contra el càncer de mama. 

LLUITA PER LA VIDA!