donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 28 de novembre del 2011

Projecció "La fuerza del Rio Omo" . Dones Esportistes de Lleida Pioneres a Etiòpia

Us esperem a tots i totes !!!


"tast d'història"
El dia 24 de maig de 1931, na Trinitat Altaba del Club Femení, pronuncià una conferència a la Joventut Republicana: "Esportisme i exhibicionisme", que fou publicada en varis números de La Jornada.
"La necessitat del complement de l'esport en la dona no és, però, reconeguda com la seva importància es mereix i en els llocs on existeix més oposició es precisament en el punts comarcals. I per combatre aquest equívoc és perquè he donat per títol aquestes paraules els dos mots de Esportisme i Exhibicionisme. Esportivitat - lluïment personal. Heus aquí dues paraules que pel profà esportiu, són una sola cosa, i aquí volem recloure tota la força de la nostra creuada, per aclarir aquests dos punts, que no deixen arrelar amb prou força, l'esport femení per les comarques." [1]


[1]Vegeu La Jornada, 27, 28 i 29 de maig de 1931. Aquesta conferència també
es pot trobar al Portaveu del Club Femení i d'Esports de Barcelona, juliol de 1931, núm. 14.
Expedició "Lleida Extrem" al riu OMO