donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 13 de novembre del 2011

PREPARANT LA MARXA NÒRDICA (Nordic Walking). ÚLTIMA CAMINADA DE L'ANY

20 de novembre de 2011
Tan senzill com incorporar uns bastons a l’activitat de caminar millorarà substancialment el nostre estat físic i psíquic.
El Nordic Walking (NW) ofereix a les persones preocupades per la seva salut, una manera fàcil i divertida de gaudir d’un nou estil de vida actiu i saludable.
Revoluciona el concepte que uneix esport i salut, informant als practicants dels beneficis que aporta la pràctica d’aquesta nova forma d’exercici controlat i efectiu.
Desenvolupat conjuntament amb la comunitat mèdica i professionals de l’esport s’ofereix un nou concepte fàcilment assimilable i amb múltiples beneficis per la salut.
Esport per a tots els públics, destaca pel seu fàcil aprenentatge i a la vegada per la baixa sensació de cansament durant la pràctica.
“Millora la teva salut i la teva vida practicant Nordic Walking”
III Marxa Nòrdica,
dedicada a rememorar el
“Lent Caminar dels Drets de les Dones”
80 anys del vot femení

CLARA CAMPOAMOR: Una DONA, un vot