donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 19 de novembre del 2011

Dona 25 de novembre. 166 persones han participat al concurs de microrelats contra la violència masclista organitzat per l’Institut Català de les Dones

El concurs de microrelats ‘420 caràcters per unes relacions en igualtat’, organitzat per l’Institut Català de les Dones (ICD), va finalitzar el passat dia 11 de novembre amb una participació de 166 persones. Els relats, que estan publicats al mur del Facebook de l’ICD, se centren en la superació dels estereotips sexistes basats en les relacions de poder entre homes i dones. La iniciativa és una actuació de prevenció i sensibilització contra la violència masclista que té com a objectiu mostrar relacions de parella lliures de dominació i basades en el respecte i la igualtat. El concurs s’ha organitzat en el marc de la commemoració, el proper 25 de novembre, del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.
El lliurament dels premis serà el 28 de novembre i tindrà lloc a la seu de l’ICD de Barcelona i són tres xecs regal bescanviables per productes de l’Abacus per valor de 150, 100 i 50 euros. Els relats guanyadors es faran públics al web, al Facebook i al Twitter de l’Institut Català de les Dones.



http://www.youtube.com/watch?v=_O5adTRJE_E&feature=related