donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 8 de novembre del 2011

Neix C.B. Balàfia FEMENÍ

"Ha nascut un nou club de bàsquet a la ciutat de Lleida , concretament al barri de Balàfia, es el C.B. Balàfia integrat en el teixit esportiu de l'AVV de Balàfia. Aquest nou club enceta el seu projecte amb dos equips, un de "babys" (com a Escola Esportiva Municipal) amb nens i nenes de 4 i 5 anys de l'Ampa de l'escola Pinyana i un infantil femení. Els dos equips entrenen dimarts i dijous al Pavelló Agnès Gregori.
Aquest dissabte 5 de novembre de 2011 l'equip infantil femení del C.B. Balàfia va jugar el seu primer partit, un amistós contra Maristes. De moment participarà a la competició escolar que comença la setmana que ve.

Noies nascudes als anys 1998 i 1999 que vulgueu jugar a bàsquet i formar part d'aquest nou projecte esportiu a la ciutat de Lleida i més concretament al barri de Balàfia, només teniu que venir al Pavelló Agnès Gregori dimarts o dijous i començar a gaudir del bàsquet."



Rebeu una salutació molt cordial del C.B. Balàfia.