donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 12 de novembre del 2011

L'aecc de Lleida retransmetran UNA JORNADA INFORMATIVA A TRAVÉS DE LA SEVA WEB

 LA aecc RETRANSMITIRÁ  UNA JORNADA INFORMATIVA A TRAVÉS DE SU WEB a càrrec de la Dra. María Berdasco, investigadora del Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (Barcelona)
Nascuda a Otur el 1978 i amb menys de 30 anys pot ser que tinguem ja a la substituta de Margarita Salas o Severo Ochoa. Atès que ja ha estat guardonada amb el Premi Extraordinari de Llicenciatura de Biologia per la Universitat d'Oviedo. Després d'haver realitzat pràctiques en grans empreses, impartit cursos i dirigit una tesi doctoral, ha estat en el Centre d'Investigacions Biològiques del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CIB-CSIC) i actualment es troba al Centre Nacional d'Investigacions Oncològiques (CNIO) juntament amb unes 20 persones dedicant a l'estudi del càncer. Tant de bo pugui augmentar el seu palmarès aquesta persona il · lustre.
La retransmisión se realizara en la sede de la aecc en Lleida: Calle Pallars 25.
El miércoles 16 de noviembre de 10’30h a 12’00h.
El acto es abierto al publico en general, inscripción gratuita /aforo limitado
Información: aecc LLeida, C/ Pallars 25
Telf. 973 23 81 48