donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 22 de novembre del 2011

ACTE MANIFEST EN COMMEMORACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL DE LA LLUITA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE


Nova agenda per posar fi a la violència contra les dones :
22 novembre 2011 - La violència contra les dones és una pandèmia i s'estima que 6 de cada 10 han estat víctimes de la violència física o sexual en el transcurs de les seves vides, ha afirmat avui Michelle Bachelet, directora executiva d'ONU Dones.
En un missatge pel Dia Internacional per al'Eliminació de aquesta violència, que se celebrarà el divendres, Bachelet va assenyalar que és hora que els governs assumeixin la seva responsabilitat i va anunciar el llançament d'una exhaustiva agenda de polítiques per acabar amb aquest flagell.
El pla consta de 16 mesures, que inclouen la ratificació de tractats i l'esmena de les lleis, l'accés universal als serveis d'emergència per les supervivents de la violència i la mobilització de les comunitats a través de l'educació pública
Bachelet va assenyalar que encara que la igualtat entre les dones i els homes està garantida en les Constitucions de 139 països i territoris, massa sovint se'ls nega elles l'accés expedit a la justícia ia la protecció contra els abusos.
Va afegir que això no s'origina per desconeixement, sinó per una manca d'inversió i de voluntat política de respectar les necessitats de les dones i de protegir els seus drets fonamentals.