donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 30 de novembre del 2011

Us presentem el Portal : otramérica.com i dins d'ell us recomanem Julio López : Desaparecer en la Argentina democrática

Portal : otramérica,  és un mitjà de comunicació digital. Un dels pocs en el seu gènere ja que es concentra a Llatinoamèrica i el Carib, i tot el seu contingut gira al voltant dels països de la regió i la mirada global sobre aquests, i d'aquests sobre la resta del món. Una mirada diferent a Amèrica Llatina i al Carib, lliure dels prejudicis tradicionals que imposen la mirada eurocèntrica o el discurs dominant dels veïns del nord. Otramérica és una iniciativa sense ànim de lucre de l'organització no governamental Human Rights Everywhere i d'un grup de periodistes independents aliats amb organitzacions socials de diversos punts de Llatinoamèrica. Els nostres principis són:
* Independència: Otramérica no depèn de grup econòmic, polític o religiós algun i, per tant, exerceix la comunicació des d'un criteri d'absoluta independència. La independència no suposa imparcialitat ja que sempre prestarem atenció a les comunitats i als interessos públics per damunt dels interessos privats o dels poders establerts.
* Honestedat intel · lectual: En el marc de la independència, proclamem el nostre compromís d'honestedat intel · lectual. És a dir, sempre declararem des quina posició escrivim, publiquem o ens expressem, rebutjant qualsevol assimilació del fals concepte liberal d'objectivitat que, històricament, ha camuflat els discursos hegemònics després d'una màscara de fredor periodística.
* Anàlisi i interpretació: Otramérica no és un mitjà de "rabiosa actualitat" sinó que aspira a ser un mitjà de "necessària interpretació" i anàlisi de la realitat. Considerem que l'afany per la immediatesa en el periodisme, i pel directe en les comunicacions, ha fet un dany incalculable a la qualitat dels continguts i ha col · laborat a la fragmentació de la informació que comporta, necessàriament, una saturació informativa i una desinformació activa.
* Interdependència: Els fets no esdevenen aïllats, igual que els humans no som en la individualitat sobirana. L'anàlisi i els textos de Otramérica d'explorar les interdependències entre països, comunitats, fets econòmics, polítics, culturals i socials, persones ... Connectar, re-connectar l'univers dels processos (que no dels successos) és una obligació periodística en aquest projecte.
* Drets Humans: el posicionament polític de Otramérica és explícit: som un mitjà de comunicació progressista, promotor i defensor dels Drets Humans en qualsevol racó d'aquesta castigada Llatinoamèrica i el Carib. Partidaris de l'equitat, la justícia social i la democràcia participativa.

Julio López : Desaparecer en la Argentina democrática 
El 18 de septiembre de 2006, Julio López desapareció por primera vez. La gente en Argentina no desaparece: la desaparecen. Conoce el caso de este hombre valiente que se atrevió a testificar contra los torturadores y se convirtió en el primer desaparecido de la democracia argentina. (extracte de l'article d'Inaki Marquéz Rodríguez, jove lleidatà que està estudiant a
l' Argentina http://otramerica.com/personajes/desaparecer-en-la-argentina-democratica/650)

http://www.youtube.com/watch?v=e3eBBhRuaVY&feature=related http://otramerica.com/personajes/desaparecer-en-la-argentina-democratica/650