donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 29 de novembre del 2011

El Ministeri de Cultura ha guardonat Maite Carranza per 'Paraules emmetzinades', una obra que denuncia els abusos sexuals.

La Bàrbara Molina és una jove desapareguda i segrestada durant 4 anys en un zulo. Aquest és el punt de partida del llibre Paraules emmetzinades, un thriller de l’escriptora Maite Carranza que gira al voltant del maltractament de gènere i els abusos sexuals. La història se centra en un dia en concret, en què per casualitat apareixen noves dades sobre la desaparició de la Bàrbara. 
L’obra, que va guanyar el Premi Edebé 2010, pretén obrir el debat social i la reflexió col•lectiva sobre els abusos i l’assetjament sexual. Segons apunta l’autora, la novel•la tracta “un tema arriscat per a la literatura juvenil”. A l’hora d’escriure el llibre, Carranza va comptar amb la col•laboració de la Fundació Vicki Bernadet, que dóna suport a les víctimes d’abusos infantils i va demanar assessorament als Mossos d’Esquadra sobre el procediment d’aquests tipus d’investigacions.
Paraules emmetzinades és un thriller que gira al voltant del maltractament de gènere i els abusos sexuals.