donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 16 de setembre del 2011

OBERTES INSCRIPCIONS ACTIVITATS INFANTILS A BALÀFIA

L'Associació de Veïns I Veïnes de Balàfia, des de la Comissió d'Activitats Infantils i en col·laboració amb donaBalàfia, proposa un paquet d'activitats fora de l'horari escolar al Centre Cívic per a infants d'entre 3 i 12 anys.
Aquest curs destaquem dues novetats, com son el Curs de Creativitat i Estimulació Musical amb l'escola Arts Musicals els dijous de 18 a 19 h i l'Arteràpia per infants els dilluns de 18 a 19 h. La Gimnàstica Rítmica en col·laboració amb el Club Patrícia els dissabtes al matí i l'original Iniciació a la Capoeira (dança lluita brasilera) per part de l'Oficina Internacional do Capoeira es consoliden dins l'oferta.
També hi ha novetats en els continguts dels Ritmes i Balls, amb Didance academia de ball. El Teatre per nens amb Artífex és l'activitat de més projecció entre elles. Iniciació a la Música continua els divendres .