donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 14 de setembre del 2011

Fa 5 mesos : la notícia que volem recordar

L'experiència d'Anna Corbella, la primera dona catalana que acaba la Barcelona World Race juntament amb la britànica Dee Caffari.

La catalana es converteix en la primera dona de les nostres contrades que circunnavega el planeta sense escales. Continuen arribant a Barcelona els participants de la Barcelona World Race, la volta al món de vela sense escales ni assistències. “Encara no sóc conscient del que hem fet, però crec que he obert una porta a altres noies”, afirma molt emocionada la barcelonina en tocar terra. Ha estat sisena amb el "Gaes" i s'ha convertit en la primera catalana i espanyola que completa aquesta volta al món.“Espero fer unes quantes voltes al món més”, assegura la britànica després de convertir-se en la primera dona que fa quatre circumnavegacions, tres d'elles sense parar. El GAES Centros Auditivos acaba la Barcelona World Race en 102 dies, 19 hores i 17 minuts. De fet, Caffari i Corbella han navegat un total de 28.653 milles, a una mitjana d'11,61 nusos. L' Anna Corbella, amb moltes milles navegades, una apassionada del mar i de tot el que l'envolta. L'afició em ve de ben petita i de familia, ja que quan era una nena passava caps de setmana i vacances navegant amb un veler dels meus pares per tot el Mediterrani, el meu mar. Es tracta de la primera tripulació íntegrament femenina que corre i acaba aquesta dura prova per a tripulacions de dues persones.

La experiencia de la Barcelona World Race de Anna Corbella en el programa  "Els matins" de TV3 J. Cuní