donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 19 de setembre del 2011

Laia Sanz aconsegueix el seu desè títol europeu consecutiu de trial femení

Laia Sanz continua engrandint el seu palmarès com a dominadora absoluta del trial femení. La pilot de Corbera de Llobregat s'ha adjudicat el seu desè títol europeu consecutiu després d'imposar-se al Gran Premi de la República Txeca, la tercera i última prova del calendari. Sanz en tenia prou d'acabar entre les quatre primeres després de guanyar les dues proves anteriors, però tot i així ha fet una actuació impecable, marcant un zero de penalització. Laia Sanz té ara com a objectiu immediat guanyar el seu onzè campionat mundial.




Van Passant els anys i canviant les rivals, però el Campionat del Món de Trial femení compte amb una indiscutible dominadora des del any 2000: Laia Sanz. La Pilot Repsol ha tornat a fer història  a la República Txeca, al sumar un nou títol Mundial de l'Especialitat. Aquest títol s'afegeix al seu palmarès espectacular, en el què figuren més de deu títols Continentals i la victòria en la categoria de dones en l'Últim Edició del Dakar.