donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 10 de setembre del 2011

Nova edició de CervisiaLleida

La III Edició de CervisiaLleida 2011 te lloc els dies 9, 10 i 11 de setembre a Lleida. L'edició d'aquest any compta amb una àmplia selecció de cerveses en quatre espais diferenciats-que ocuparan al voltant d'un terç del pavelló 3 de Fira de Lleida-on es serviran degustacions de caragols, salsitxes tipus Frankfurt i hamburgueses, i altres delícies culinàries. Les degustacions entre 1 i 3 tiquets que es poden adquirir a taquilla al preu de 3 euros l'abonament de 2 tiquets, 7 euros el de 5 i 12 euros el de 10  i a partir de 20 tiquets i fins a final d'existències, es regala una gerra commemorativa de vidre de CervisiaLleida.Un espai d'esbarjo infantil perquè els pares puguin gaudir en solitari de la Fira amb tranquil.litat són les grans novetats d'aquesta edició en la qual també s'estrena el Restaurant Neoparc com a responsable dels entrepans i altres tapes que s'oferiran junt amb l'oferta cervesera. L'organització també manté l'entrada gratuïta, així com un complet programa d'activitats i actuacions musicals. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, el president de la Fecoll, Xavier Pérez; Alberto Velasco, director de Relacions Institucionals Sant Miquel, i el director de Fira de Lleida, Oriol Oró.


CervisiaLleida és una oportunitat perfecta per gaudir d'una activitat festiva al Pavelló Nou amb música en viu i gastronomia. Trobarem la formació de carrer Ilerband, integrada per músics del Conservatori Municipal de Música ambientant el recinte. Les actuacions a l'escenari aniran a càrrec dels grups Els Boxters, J. Teixi Band i Alest, divendres, dissabte i diumenge respectivament. Sac Espectacles, amb el seu muntatge dels Esbojarrats Cervesers, posarà el seu toc d'humor i animació a l'esdeveniment durant tot el cap de setmana.