donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 18 de setembre del 2011

Ara i aquí : Eina d’avaluació de la Competència de Treball en Equip. Cristina Torrelles Nadal Recent Doctora de la Universitat de Lleida

Segons el II Pla Municipal de Polítiques d'igualtat de Gènere a Lleida : un dels grans reptes de tota societat moderna és formar persones lliures, responsables, solidàries i capaces.
La Cristina Torrelles Nadal, ja doctora,  divendres va llegir la seva tesi doctoral amb el Títol: Eina d’avaluació de la Competència de Treball en Equip,  la direcció de la qual ha estat a càrrec de la Dra. Sofia Isús Barado del  Departament de Pedagogia i Psicologia de la Universitat de Lleida.
Simone de Beauvoir postulava : “Cal transformar profundament l’educació de les dones per  convertir-les en els éssers independents i valentes”  aquesta frase-conclusió a la qual arriba  il·lustra,  un cop més,  que en els darrers anys s’han produït avenços molt importants per a la igualtat i  les dones lliures,  que han crescut en la democràcia, la llibertat, la coeducació, el desenvolupament integral de les persones;  tenen llibertat i  poden obtenir la màxima qualificació en els seus estudis.
L'acte és va desenvolupar segons el protocol, la doctoranda havia calculat tot el procés de forma meticulosa i detallista, ella, va començar la seva dissertació en català, va continuar en francès i la va acabar en anglès. En tot el recorregut de les seves paraules és palpava una fidelitat a la filosofia del seu treball. Les transicions entre un idioma i l’altre,  les explicacions i defensa de la seva Tesi les va animar amb una acurada presentació de diapositives, la qual cosa va fer que el ritme de l’exposició fos àgil. Les explícites explicacions van generar una acollida al seu treball magníficament exposat.
En acabar, com a coqueta Célimène, va agrair al tribunal i a tots els presents l’assistència i l’acompanyament. 

FELICITATS DOCTORA!!!