donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 4 de setembre del 2011

Sandra Cavallé al Mundial de Paracanoe

La nostra amiga Carme Adell ens fa avinent aquesta informació :
El passat 18 d'agost van concloure les proves de paracanoe disputades durant el Campionat del Món d'aigües tranquil de Szeged (Hongria), en què Silvia Elvira López i Antonio de Diego van aconseguir una medalla de plata i una de bronze respectivament, totes dues en la modalitat K-1 200 metres.
En el campionat també van participar Jonàs García en K-1 (caiac) 200m i Sandra Cavallé Ortega en V-1 (canoa) 200m.
Per Sandra Cavallé aquesta era la primera vegada que participava en una competició internacional, sent a més la primera espanyola i catalana que ho feia amb aquest tipus d'embarcació, una canoa va'a, i és que fins ara no hi havia participació.
Tal i com ens comentava a Això és DxT la seva entrenadora, Carme Adell: "el nostre objectiu era aquesta primera vegada aconseguir una classificació internacional, es va confirmar A, tenir un temps de referència, agafar experiència en competició, donar a conèixer la Va'a, participar per primera vegada dones en paracanoe, passar-ho bé entrenant i competint. Tot això es complert amb escreix ".