donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 29 de setembre del 2011

Inauguració de les Activitats Curs 2011-2012


Aquest dimecres, 28 de setembre, a les 19h30m s'ha procedit a la inauguració de l'exposició "Uruguai, un país amb nom de riu" comissariada per na Beatriz Martínez, ciutadana uruguaia, membre de junta i col.laboradora infatigable de l'Associació de Veïns i Veïnes, en especial de la seva Vocalia de la Dona així com de DonaBalàfia Associació. Ens ha acompanyat durant la comtesa la responsable del col.lectiu d'uruguaians de Lleida, na Elena Neira. Hem  comptat per a presidir aquest acte amb la Regidora de Drets Civil i Cooperació de La Paeria, na Rosa Ball i Papiol.
Durant les explicacions del contingut de la mateixa dutes a terme per l'organitzadora de l'exposició, Beatriz Martínez, s'ha procedit a un petit tast del típic mate i d'unes pastes a l'estil d'aquell país sudamericà.
Amb aquest acte i el que l'ha precedit dels Contes de la Padrina a la Sala de Lectura s'han obert les activitats del curs 2011-2012 que es clourà amb la celebració del 40è aniversari de l'Associacionisme a Balàfia.