donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 13 de maig del 2013

PREPARANT EL 28 DE MAIG : DIA INTERNACIONAL D'ACCIÓ PER LA SALUT DE LES DONES

En una reunió de la Xarxa Mundial de Dones pels Drets Reproductius que va tenir lloc l’any 1987 a Costa Rica, després de la celebració del V Encuentro Internacional Mujer y Salud, la Xarxa de Salut de les Dones Llatinoamericanes i del Carib, va proposar la creació d’un dia d’acció mundial per la salut de les dones. Així, es va acordar que el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones es commemoraria cada 28 de maig com una data per a la mobilització i la reivindicació.

Aquest any 2013 es compleixen 26 anys de celebració d’aquesta jornada emblemàtica dirigida a la defensa i promoció de la salut i els drets de les dones. Avui és necessari afrontar els nous reptes socials, polítics, econòmics i culturals del nou escenari mundial, i visibilitzar el seu impacte per a la salut integral de les dones.
 
DonaBalàfia associació, les vocalies de la dona i d’altres associacions de dones realitzen activitats que demostren la seva voluntat de tirar endavant. La tradició de creació d’espais propis de dones, d’associacions de dones,  és remunta al segle XIX. Ara l’ associacionisme femení viu un gran moment, tot i que el que l’ impuls definitiu l’ha donat la recuperació de l’autogovern,  la Generalitat de Catalunya i la creació de l’ Institut català de les Dones.