donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 21 de maig del 2013

PARACANOE : CRÒNICA DE CARME ADELL

Els palistes Adrián Castaño, Silvia Elvira i Jonàs García, en caiac, i Javier Reixa, en canoa, van aconseguir fer-se amb una important victòria a la Copa d'Espanya de 200 metres de Piragüisme, que es va disputar a la localitat asturiana de Trasona el dia 11 de maig. La competició va ser especialment rellevant ja que classificava per a les properes competicions internacionals.
L'esportista de 18 anys Adrián Castaño, del RCN
Palma - O.S. La Caixa, va obtenir la victòria en la classe A, en què competeixen esportistes que només poden impulsar-se amb els braços, després de finalitzar la prova amb un temps de 58 segons i 113 mil · lèsimes.
Per darrere de Castanyer, a la classe A de caiac, van finalitzar el català Antonio de Diego Álvarez, del Caiac Club Baix Llobregat - Telca, a poc més de tres segons del vencedor de la prova, amb un registre de 1'01 "518 , i el càntabre Evilio Alonso, de l'AD Piragüisme Santander - Cellers Mazonk, que va realitzar un temps de 1'17 "246.
Per la seva banda, a la classe LTA femenina de caiac, en què competeixen aquells que poden moure cames, tronc i braços, la vencedora va ser la catalana Silvia Elvira, Caiac Club Baix Llobregat - Telca, que va finalitzar amb un temps de 1 ' 00 "735
A la classe LTA masculina, el millor classificat va ser l'asturià Jonàs García, del Club Piragües Villaviciosa - El Gaitero, amb un crono final de 47 "141, seguit del navarrès Aitor López, del Club Piragüisme Pamplona, ​​que va marcar un temps de 48 "234, i del gallec Marcos Terzado, del Club Piragüisme Vilaboa, que va aconseguir acabar amb un temps de 49" 816.
Finalment, en canoa, a les classes LTA / TA masculines, l'andalús Javier Reixa, del Club Nàutic de Sevilla, es va fer amb la victòria amb un temps final de 56 "895, per davant del català Manuel Martín, del Caiac Club Baix Llobregat
- Telca, que va registrar un temps de 1'11 "873.
                                                               
La modalitat paralímpica d'aquest esport la gestiona a nivell mundial la International Canoe Federation (ICF), mentre que a Espanya depèn directament de la Reial Federació Espanyola de Piragüisme (RFEP). En les seves competicions participen conjuntament palistes amb i sense discapacidad. Amb el suport de Saül Cravioto, medallista olímpic lleidatà.