donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 28 de maig del 2013

AJORNADA ACTIVITAT al Centre Cívic de Balàfia : L'ADVOCADA RESPON PEL DOL PER LA MORT DE JUANJO GARRA, informem nova data

I US AGRAÏREM 
QUE ACUDIU AL SENTIT HOMENATGE QUE S'EFECTUARÀ A L'ALPINISTA EXCEPCIONAL
 al pati del Castell del Rei -la Suda- de Lleida, 
dimecres dia 29 de maig a les 19:00, 
des d’on es veuen les muntanyes del nostre Pirineu, 
que ell tant estimava.
Juanjo Garra va morir diumenge a la matinada al Dhaulagiri, a l’Himàlaia, després d’haver passat quatre nits per sobre dels 7.000 m. Va quedar atrapat a la muntanya en trencar-se un turmell quan baixava del cim. Els intents per rescatar-lo han contribuït a salvar vuit vides humanes.

Garra fou membre fundador de la Cursa de Balàfia i la Mitja Marató i director de l'esdeveniment esportiu del 1984 al 1995. Implicat amb d'altres moviments socials, Cooperant Internacional. Va ser coordinador de l’Agermanament amb Lérida-Tolima (Colòmbia) entre 1999 i 2003. També és coautor de tres llibres: “Cròniques de la població de Suchs”, “Dona i planificació familiar: Un rol social”, i “Tradicionari sobre jocs i esports tradicionals”, va prologar el llibre “Turismo blanco” de Luis Carus.