donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 9 de maig del 2013

TOT PREPARAT PER LA I Cursa de la Dona a Lleida : RECORREGUT i ALTRES DETALLS

Sortida i arribada a la canalització del riu Segre, km 1, davant la Paeria. de 9.00 a 11.00 h

 I Cursa de la Dona a Lleida

Recorregut de 5,6 km. Esdeveniment ludicoesportiu per tal de fomentar l’esport en la dona a Lleida.
Ho organitza: Zenkiu Runners Club.

Per qualsevol aclariment no dubteu en posar-vos en contacte amb la organització (Estefi Climent, Ester Tort i Arcadi Climent):
info@cursadeladonalleida.com  /  mòbil: 620 816 988 / 639 70 20 49 / 649 92 92 18
 RECORREGUT
En la pràctica esportiva l’influencia d’una correcta alimentació pot donar lloc al fracàs o a l’èxit en aconseguir els objectius fixats, la nutrició juga un paper decisiu en el rendiment.
Des de punt de vista nutricional els esportistes tenen unes necessitats específiques respecte als que no ho son i a més la dona esportista te algunes necessitats nutricionals diferents de l’home esportista.
Ella necessita menys energia en comparació, però te unes necessitats sensiblement més elevades d’alguns nutrients com són el ferro, el calci i l’àcid fòlic. Pel que fa a la resta de nutrients, no hi ha tanta diferència entre sexes, ambdós necessiten un alt aport de carbohidrats i de líquids, un consum moderat de proteïnes, equilibrat de greixos i cobrir les necessitats diàries de vitamines i minerals. Es pot fer a través d’una alimentació variada i equilibrada sense recórrer a suplements.
 7a Setmana d’Entrenaments
  El dissabte hi haurà entrega de dorsals de la 

I Cursa de la Dona

a la Plaça 8 de març de Lleida