donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 22 de maig del 2013

CASAL D'ESTIU A BALÀFIA


Horari: de 9 a 13h
 Acollida de 8:30 a 9h i de 13 a 14h.
Per infants de 3 a 12 anys
Torns Setmanals de l'1 de Juliol al 2 d'Agost.
1r Torn: del 1 al 5 de Juliol
2n Torn: del 8 al 12 de Juliol
3r Torn: del 15 al 19 de Juliol
4t Torn: del 22 al 26 de Juliol
5é Torn: del 29 de Juliol al 2 d'Agost
PREU: 55€/setmana
Inscripcions:
Fins al 14 de Juny descarregant el document d'inscripció (primera pagina del document) i enviant-lo a: info@grupartifex.com
El document d'autoritzacions fer-los arribar presencialment el primer dia de Casal.

INSCRIPCIÓ:
  • Pagament: "La Caixa" 2100 1989 19 02 00052094
    • Concepte: Nom del/a nen/a i torn.

 ACTIVITATS:


Jocs. Que estaràn repartits en Jocs de coneixença (el primer dia per coneixer els noms i els companys), Jocs tradicionals (com el mocador, el telèfon...), Jocs d’estratègia (com el llop, jocs de rol...), jocs competitius (com el cementiri, la bandera...), Jocs teatrals (com jocs simbòlics, jocs de clown...), Jocs esportius (amb pilota, amb corda...), etc...
§  L’objectiu dels quals seria passar-s’ho be mentre fomentem la comunicació, la relació, l’expressivitat, l memòria, la intel·ligència emocional, la participació, l’activitat motriu, etc.
o   Manualitats.
§  On l’objectiu serà crear a travès de materials diversos. Dins de l’activitat de Manualitats hi ha l’activitat d’ExperimentArt, on com bé ja diu la paraula es tracte d’experimentar amb materials diversos per tal d’obtenir un resultat novedós, diferent, inigualable...
o   Teatre: Jocs teatrals, expressió, assaig, creació...
§  L’objectiu del qual serà crear un petit espectacle, relacionat amb el tema treballat, que representarem davant dels altres companys.
o   Expressió Corporal: Jocs, música, dansa, coreografies...
§  L’objectiu de la qual és fomentar l’expressivitat del cos dels nens/es, fent-los-hi adonar que amb el propi cos ens podem comunicar.
o   Gimkana
§  L’objectiu de la qual serà fer un seguit de proves per consolidar les activitats i els coneixements assolits durant les jornades i sobretot, passar-ho bé.
o   Festa
§  L’objectiu és preparar una gran festa amb confeti, pica-pica, música i espectacle per passar-ho bé relacionant-nos amb els altres i sentint-nos una mica adults.