donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 30 d’abril del 2011

Pel Dia de la Mare: IGUALTAT

Un any més, la PPiiNA (Plataforma per Permissos Iguals i Intransferibles de Naixement i Adopció), posa en marxa la seva campanya "Pel Dia de les Mares, reivindicar":
 
El Millor Regal que se'ls pot fer és IGUALTAT.
Promogut per les Nacions Unides i per un Futur millor de la Humanitat.
 
Quin regal milloruna mare quela igualtat en responsabilitats!!!

Amb els permisos per maternitat i paternitat igualitaris per a cada progenitor/a en durada. Iguals, amb la mateixa remuneració per a la mateixa tasca,  en premis esportius igualitaris, igual esforç igual compensació. Pel que fa a la maternitat: remunerada al 100%.  
Des de les institucions es llançaria un missatge positiu i reivindicatiu cap a la societat que discrimina les dones. L'Europa dels Pobles,  l'ONU, ja treballen per aquesta questió, però és la societat i les dones que hem de conquerir aquest dret. La Llei de la Igualtat marca l'inici d'una nova etapa amb objetius per aconseguir la igualtat efectiva i dirigir els esforços cap a la corresponsabilitat social d'homes i dones. Encara queda molt camí per tal que els homes assumeixin  la corresponsabilitat en la cura dels fills, de la gent gran i de la llar.


La cura és qüestió tant d'homes de com de dones.