donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 28 d’abril del 2011

Maig, un mes ple d'activitats: Physical activity Move for Health Day

L'activitat física
Moure's per al Dia de la Salut


Cada any, al voltant del 10 de maig i propiciat per la OMS, els estats membres de la Unió Europea organitzen activitats per promoure l'activitat física. Aquestes iniciatives es concreten en la jornada "Mou-te pel Dia de la Salut". El dia constitueix un punt focal per generar consciència pública sobre els beneficis de l'activitat física en la prevenció de les malalties no transmissibles. Correspon a cada Estat membre el planificar i organitzar les activitats en el seu territori.

 


"Mou-te per la Salut" promou qualsevol tipus d'activitat física, de moderada a vigorosa, que qualsevol persona pot realitzar per millorar la seva salut. A més, subratlla com els individus, les comunitats i les nacions poden promoure la seva salut i benestar a través d'estils de vida saludables.


ELS QUATRE OBJECTIUS PRINCIPALS


Els principals objectius de les accions nacionals i mundials amb Mou-te pel Dia de la Salut són els següents:

     * Generar consciència pública sobre els beneficis de l'activitat física en la prevenció de les malalties no transmissibles.
     * Defensar els beneficis de l'activitat física i prestar atenció a les bones pràctiques.
     * Augmentar la participació de l'activitat física a tota la població en tots els àmbits (oci, transport, treball) i la configuració (escola, comunitat, llar, lloc de treball).
     * Promoure comportaments estils de vida saludables, a més d'abordar qüestions relacionades amb la salut a través de l'esport i l'activitat física, com la manca de consum de tabac en una dieta saludable, la reducció de la violència, l'estrès i l'aïllament social.

Per veure més informació :http://www.pafes.cat/imatges.php?idCateg=52&pagina=3