donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 19 d’abril del 2011

Sant Jordi i DonaBalàfia Associació


El Centre Cívic del nostre barri acollirà aquesta activitat organitzada conjuntament per DonaBalàfia Associació i la Vocalia de la Dona de l’ AVV Balàfia, en commemoració de la diada de Sant Jordi. El taller està programat amb la finalitat de compartir experiències, costums i tradicions entre les dones de diferents comunitats, i de fomentar la participació d’aquestes als espais públics i privats de la ciutat.
L’objectiu d'aquesta experiència és subministrar a les dones eines d’autoconeixement, informació i participació en relació a la seva salut des d'una mirada lúdica i integral. Es vol fomentar el protagonisme de les dones sobre la seva salut a través de l'art.
Ens sentim molt satisfetes per l’acollida general de les dones davant d’aquesta proposta. 
Encara es pot visitar l’exposició Violència Masclista en la Parella. Desmuntem mites? al Hall del Centre Cívic de Balàfia.