donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, Xocolatades, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

dijous, 14 d’abril de 2011

Reunió de la Permanent del Consell Nacional de Dones de Catalunya CNDC

Presidenta de l'ICD, Montse Gatell: "Cal garantir la participació de les entitats de dones en les decisions públiques que es prenen a tots els nivells"

La presidenta de l’Institut Català de les Dones, Montse Gatell, ha presidit la permanent de la Comissió Permanent del Consell Nacional de Dones de Catalunya, òrgan consultiu de l’ICD amb representació de 390 associacions de dones de tot el territori català, a la seu de l' ICD a Barcelona. Hi han participat les representant de totes les Assemblees Territorials i les dones que formen els grups de treball; també la representant de  l’Associació Dones no Estàndards. 
La lluita contra la violència masclista, juntament amb la promoció de la participació de les dones en tots els àmbits, i l’educació en la igualtat, són tres de les línies estratègiques bàsiques de l’acció de govern de l’Institut Català de les Dones ICD, ha explicat.

Entre altres temes, s'ha convingut que:

“Més que mai, cal garantir la participació de les entitats de dones en les decisions públiques que es prenen a tots els nivells, ja que aporten noves maneres de pensar i fer, i això les converteix en un actiu fonamental per reactivar l’economia del país”.
Es convoca l' Assemblea General del Consell Nacional de Dones de Catalunya pel 4 de juny de 2011.