donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 13 d’abril del 2011

Nova coordinadora de l'Institut Català de les Dones a la seu territorial de Lleida

La persona designada, Carme Castelló, té amplia formació específica en temes de gènere i violència, i compta amb vint anys d'experiència a l'Oficina d'Informació de l'ICD a Lleida.

Carme Castelló, coordinadora territorial de l'ICD a Lleida

L’Institut Català de les Dones ha designat Carme Castelló Gistau, (Lleida, 1961) com a coordinadora de la seu territorial de l’ICD a Lleida.
La nova coordinadora treballa a l’ICD des de l’any 1991. Actualment ocupa el lloc de responsable d’Oficina d’Informació i té amplia formació específica en temes de gènere i violència masclista. És diplomada en Graduat Social per la Universitat de Barcelona, llicenciada en Ciències del Treball per la Universitat Oberta de Catalunya, i té un postgrau en dret de la Seguretat Social per la Universitat de Lleida.
Com a representant territorial de l’ICD, coordinarà el desplegament de les polítiques per a la igualtat d’oportunitats entre dones i homes del Govern de la Generalitat, i enfortirà les polítiques locals de suport a les dones. També serà responsable de l’impuls i dinamització de l’associacionisme femení amb l’objectiu de promoure la participació social de les entitats de dones. La promoció de la participació de les dones en tots els àmbits, juntament amb la lluita contra la violència masclista i l’educació en la igualtat, és una de les línies estratègiques bàsiques de l’acció de l’Institut Català de les Dones.
Una de les actuacions principals de la nova coordinadora serà la consolidació de la xarxa de  Serveis d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) dels ens locals. Els SIAD són serveis que donen informació, orientació i assessorament en tots els aspectes relacionats amb la vida de les dones: àmbit laboral, social, personal, familiar i altres. També donen compliment a la Llei del dret de les dones a eradicar la violència masclista, que els defineix com serveis que incrementen l’eficàcia en l’actuació envers la sensibilització social, la prevenció i la detecció de les situacions de violència masclista.
L’Oficina d’Informació de l’ICD a Lleida es troba a l’Avda. del Segre, 5. Atén de dilluns a divendres, de 8 a 15 hores, i dimarts de 16 a 18 hores. El telèfon d’atenció és el  973703600 i el correu electrònic icd.lleida@gencat.cat .