donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 9 d’abril del 2011

FESTA DE L'ESPORT I LA SALUT. Bona celebració!!!

El Dia Mundial de l'Activitat Física es va començar a celebrar el 6 d'abril de 2002 a Sâo Paulo (Brasil), gràcies a l'impuls d'Agita Mundo (xarxa mundial per a la promoció de l'activitat física). Agita Mundo és una organització independent a la qual l'Organització Mundial de la Salut (OMS) dóna tot el seu suport i la qualifica com a essencial en la lluita contra el sedentarisme.
DonaBalàfia associació s'afegeix al PAFES i us animem a celebrar-ho realitzant una o diverses activitats durant una o més jornades.
Teniu a la vostra disposició la imatge del cartell per a la celebració en un format d'alta resolució i en tres idiomes (català, castellà i anglès) per a la difusió dels principals missatges. Aquest format permet la impressió en qualsevol grandària sense perdre qualitat i cada organitzador (com podeu ser vosaltres) té la llibertat d'utilitzar-ho i fer les impressions que consideri oportunes.
També podeu disposar d'una versió del cartell amb un faldó per publicitar els esdeveniments.
Trobareu el llistat de propostes per a potenciar la difusió del missatge d'activitat física per a la salut. Qualsevol esdeveniment que sigui capaç de promoure l'activitat física és adient.
També podeu celebrar-ho de forma individual, seguint alguns dels 40 “trucs” per ser més actius,  disponibles al web.
Després de la realització del vostre esdeveniment o acció individual per ser més actius, no oblideu enregistrar-lo a la web del programa. D'aquesta manera, podrem establir un rànquing de participació, que sumarem a la mundial recollida per Agita Mundo.
Si voleu fer fotografies del dia també us oferim publicar-les al web seguint uns criteris.