donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 1 de maig del 2011

Presentació a Lleida de l’Associació Lika

La LLIBERTAT de cada persona a mostrar-se tal com és, independentment del seu sexe i lliure d’estereotips sexistes.

La IGUALTAT real entre dones i homes a tots els nivells i totes les àrees de la vida.
La COEDUCACIÓ, per a que realment es dugui a terme i sigui l’eix principal en l’educació de nenes i nens. Perquè és l’eina que ens permetrà avançar cap a una societat lliure de discriminacions, desigualtats i violències per motiu de gènere.
I amb ganes d’ACCIÓ, ja que sabem que els canvis socials s’aconsegueixen fent coses, sortint de casa i portant a la pràctica els nostres ideals, i si és de forma col·lectiva encara millor! Aprofitem que la societat és dinàmica, activa i permet la participació de la ciutadania.

La nostra metodologia s’identifica amb la Socialització Preventiva de la violència de gènere, que busca desenvolupar unes normes i uns valors que, per una part, prevenen l’aparició de comportaments i actituds sexistes que condueixen a la violència contra les dones i, per l’altra, afavoreixen els comportaments igualitaris i respectuosos.



L'associació es va crear a Lleida el 5 de maig del 2010 i el seu espai d’actuació principal és les Terres de Lleida. Li ka vol dir “iguals” en suec.