donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 17 de març del 2014

Simone de Beauvoir : Les belles imatges. Us convidem a parlar-ne dimarts 18-03-2014 : “Dona, Escriptora i Feminista”. 18:30 - Centre Cívic de Balàfia. Hall.

Les belles imatges (Edicions 62/Edicions Proa, 1995) és una fantàstica novel·la escrita per Simone de Beauvoir i publicada originàriament per la prestigiosa Éditions Gallimard l’any 1966, sota el títol Les belles images
En ella, l’autora retracta la vida a París d’una família de l’alta burgesia. El personatge central és Laurence, una dona jove i atractiva que treballa com a publicista i que és el prototip d’una dona perfecta amb una vida perfecta. Tanmateix, Laurence no és feliç. El seu marit, Jean-Charles, un respectable arquitecte, la respecta i mai l’enganyaria, però la seua relació està basada en la trampa del matrimoni per a tota la vida.
Al fons del fons, què en penso, de Jean-Charles? Què pensa ell de mi? Es pregunta la protagonista. Té la impressió que la cosa no té cap importància. Sigui com sigui, estem lligats per tota la vida. Per què Jean-Charles en compte d’un altre? És així. (Una altra muller jove, centenars de mullers joves, en aquest mateix minut, es pregunten: per què ell en lloc d’un altre?) Facin el que facin, diguin el que diguin, tant ell com ella, no hi haurà sanció. Inútil fins i tot d’ enrabiar-se. Cap recurs. 
Les belles imatges és una novel.la sobre la “veritat”, una reacció a l’espectacle del món mistificat que ens encercla: premsa, televisió, publicitat, moda... llancen uns eslògans –les “belles imatges”- que oculten, a la gent que els absorbeix, la visió de la realitat. Molt recomanable de llegir en aquests temps en els què ens ha tocat viure.
 
http://auroblogger.blogspot.com/2008/01/dones-li-ho-deveu-tot.html
D'aquest i d'altres temes us convidem a parlar-ne dimarts 18-03-2014 :
Simone de Beauvoir  “Dona, Escriptora i Feminista”. 18:30 - Centre Cívic de Balàfia. Hall.