donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 15 de març del 2014

58ª Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona. Del 10 al 21 de març, les i els participants de la CSW58 s'estan centrant en els "Reptes i Fites Aconseguides en la aplicació dels Objetius de Desenvolupament del Mil·leni per a les dones i les nenes".


El 58 º període de sessions de la Comissió sobre la Condició Jurídica i Social de la Dona        ( CSW58 ) - la reunió anual dels Estats per abordar qüestions crítiques relacionades amb la igualtat de gènere i els drets de les dones- es centra en els " Desafiaments i èxits en l'aplicació dels Objectius de Desenvolupament del Mil · lenni per a les dones i les nenes " .
Se celebrarà en la seu de les Nacions Unides a Nova York del 10 al 21 de març de 2014 i serà una oportunitat perquè els estats membres, les entitats de les Nacions Unides i ONG acreditades d'arreu del món facin balanç del progrés i els desafiaments pendents cap a la consecució dels vuit Objectius de Desenvolupament del Mil · lenni ( ODM ).
Els ODM han tingut com a propòsit : eradicar la pobresa extrema i la fam (objectiu 1) , aconseguir l'ensenyament primari universal ( objectiu 2 ) , promoure la igualtat de gènere i l'apoderament de les dones ( objectiu 3 ) , reduir la mortalitat infantil ( objectiu 4) , millorar la salut materna ( objectiu 5 ) ; combatre el VIH / SIDA , la malària i altres malalties ( objectiu 6); garantir la sostenibilitat del medi ambient (objectiu 7); i fomentar una aliança mundial per al desenvolupament (objectiu 8). Aquests objectius inclouen 21 fites amb 60 indicadors .
http://www.unwomen.org/es/
Per obtenir informació detallada i estadístiques sobre l'estat del progrés cap als ODM respecte a les dones i les nenes, i per conèixer els esforços en curs d'ONU Dones , consulteu la nostra recopilació especial , o feu clic a un objectiu concret :
 See more at: http://www.unwomen.org/es/#sthash.42zgrU5R.dpuf
Els ODM han tingut un paper important a l'hora d'atreure l'atenció sobre la igualtat de gènere i l'apoderament de les dones i aconseguir recursos per aquestes causes . S'han aconseguit èxits significatius , per exemple , respecte a l'accés de les nenes a l'educació primària . No obstant això , el progrés general de les dones i les nenes ha estat desigual i dista d'haver complert les seves expectatives .

Segons l'Informe del Secretari General per a la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona sobre aquesta qüestió , si bé els ODM capten alguns aspectes importants de la igualtat de gènere , les seves metes són limitades i no s'ajusten a l'espectre complet de drets d' les dones i les nenes que estableixen els principals instruments i acords mundials . En els Objectius s'ometen dimensions importants de la desigualtat de gènere , com el treball domèstic no remunerat , la violència contra les dones i les nenes, la salut i els drets sexuals i reproductius , l'accés de les dones als béns , la desigualtat salarial per raó de gènere i la igualtat de participació de les dones en tots els nivells d'adopció de decisions .- Veure més a: http://www.unwomen.org/es/news/in-focus/csw # sthash.XF3N10Sz.dpuf
http://www.unwomen.org/es/news/in-focus/~/link.aspx?_id=CD733F7EA32B4E5BBF1972ECDFB667A1&_z=z