donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 12 d’abril del 2013

LUDOCURSES A BALÀFIA a la FESTA DE LA PRIMAVERA DE L'ESPORT I LA SALUT

La Ludoteca Municipal de Balàfia col.labora el diumenge 28 d'abril en una desena de “Ludocurses” per a infants de 2 a 6 anys, que es faran a la plaça de Maria Aurèlia Capmany d’aquest barri de la ciutat. Les activitats, esportives i lúdiques, començaran a partir de les 10 h. Hi haurà curses de botit boti, sacs, xanques, obstacles, saltar a la corda, que no caigui la pilota, carro, de la cullera, els dos cucs i dels peus lligats.
El nens i nenes que ho desitgin podran pintar la piràmide d’alimentació saludable i conèixer quins són els aliments que contribueixen a dur una bona alimentació. A més, hi haurà un recorregut psicomotriu i una cursa a quatre grapes per als més petits. La jornada comptarà amb la presència del Cargol Banyetes.
Abans de començar les cures, els nens i nenes assistiran a la Sortida de la XXXI Cursa Popular.
La Ludoteca Municipal de Balàfia juntament amb l’Associació de Veïns i Veïnes del barri va iniciar el 2006 el projecte Juguem a la plaça en el qual es conjuguen la voluntat de col·laborar entre ambdues entitats i els espais físics que ens ofereixen els barris, com les places. L’any següent, amb motiu de la Mitja Marató de Balàfia, es va decidir organitzar les “Ludocurses” per als infants del barri perquè poguessin jugar a jocs de caire tradicional de forma segura, integradora i divertida.