donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 5 d’abril del 2013

Entrevista amb Núria Picas, campiona del món de l’Ultra Sky Marathon Series

Tenim el plaer de reproduir l’entrevista a una de les corredores de muntanya més populars i en forma del panorama internacional, la catalana i manresana Núria Picas, actual guanyadora del campionat de curses de muntanya més important del planeta, l’Ultra Sky Marathon Series.
Quants anys fa que et dediques al món del trail running?
Vaig començar l’any 2010, formant part de la Selecció Catalana després d’haver fet bons resultats a la Cursa de l’Alba i la Cursa del Pedraforca, i em van cridar per disputar una marató de muntanya de la Copa del Món.
T’hi dediques en exclusiva o fas altres esports relacionats amb la muntanya? (a banda dela bici i el running).
Jo vinc de l’escalada i l’alpinisme, i a l’hivern aprofito per penjar-me a la roca tant com puc. A partir de la primavera ja començo amb els entrenaments guiats i alterno el córrer per muntanya amb la bicicleta de carretera.
Després d’un 2012 tant exitós, aconseguint el campionat del món d’ Ultra Trail i or absolut a totes les modalitat dels Sky Games (Sky Marathon, Sky Duathlon, Sky Bike i a la Combinada), quin són els teus objectius i reptes per aquest 2013? Hem llegit que estàs preparant intensament l’ UTMB? (Ultra Trail Mont-blanc, la cursa de muntanya més coneguda del món i considerada una de les més dures).
Efectivament, un dels grans reptes serà l’UTMB, la qual cosa m’imposa molt de respecte, perquè no he fet mai una distància semblant. A part d’això, intentaré revalidar el títol de Campiona del Món d’Ultra Trails, que n’estic segura que enguany serà molt disputat!