donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 18 d’abril del 2013

Conferència sobre el CASTELL TEMPLER DE LLEIDA 19 de abril :Dia Mundial de la Bicicleta 2013 i nosaltres ho celebrem ajuntant vida activa i cultura !!!


dia_bicicleta
"El ciclisme 
 és un important element de futur.
 
El 19 d'abril se celebra el Dia Mundial de la Bicicleta amb l'objectiu de promocionar aquest mitjà de transport i cridar l'atenció sobre els drets dels ciclistes.
Les ciutats de tot el món estan plenes de cotxes. El seu ús indiscriminat i individualitzat, genera contaminació i crea desigualtat.
La bicicleta es presenta com un mitjà de locomoció alternatiu econòmic i ecològic: és beneficiós per a la nostra salut en totes les edats i respectuós amb el medi ambient. Tant dins de la ciutat com en entorns rurals l'ús de la bicicleta és el catalitzador d'una vida més saludable en una societat responsable.
"El ciclisme és un important element del futur. Alguna cosa no va bé en una societat que va en cotxe al gimnàs ". bill Nye