donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 4 d’abril del 2013

La I Cursa de la Dona de Lleida se celebrarà el 12 de maig. L’objectiu de les i els organitzadors, els atletes Estefanía Climent, Ester Tort i Arcadi Climent, és arribar al miler de participants.

Benvingudes

M’agradaria fer un petit recordatori a la dona anònima, que va sembrar, amb el seu constant i silenciós quilometratge, el que s’està forjant en els nostres dies.
Entrenaments, de vegades solitaris, amb moltes ganes de superació, per poder competir i gaudir de les poques curses que teníem en aquella època.
 Ens coneixíem totes, i sabíem, els nostres límits i qualitats. El respecte, admiració i ganes de col·loqui, feia de les curses una característica habitual.
 La reduïda participació de les noies, vora el 15%, feia que els altres corredors ens coneguessin pel nom, tot i nosaltres no saber qui eren. La inferioritat femenina era palesa en tota la comarca, essent en els nivells de més quilometratge (la marató) un fet encara més remarcat. La dona atleta era admirada per les altres dones, que per circumstàncies familiars o particulars, no s’atrevien a calçar-se unes sabatilles i sortir a gaudir del córrer com nosaltres.
És un orgull organitzar la Cursa de la Dona de Lleida i donar la possibilitat a la participació i/o col·laboració a una gran festa d’esport i salut per a totes. Amb moltes ganes de veure les diferents cares, edats i qualitats físiques de tota mena recorrent els carrers de la nostra ciutat. Omplir, pam a pam, els 5,6 km del recorregut tot formant una llarga serp taronja.
 Voldria sentir que el relleu arriba, ja toca… que la dona anònima passi a ser cents i cents de dones, no tan conegudes, però si consolidades.
Aquesta foto serà diferent