donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, Xocolatades, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

dimecres, 13 de juliol de 2011

SALUT DRETS LLIBERTAT JUSTÍCIA …DONES

Ca la Dona  ens fa avinent aquesta informació :

11° Trobada Internacional sobre la Salut de les Dones i els Drets Humans, del 13 al 17 de setembre del 2011 Brussel·les, Bèlgica


la salut de les dones i els drets humans, 11è encontre internacional a Brussel·les setembre 2011La Marta, companya de la Marxa Mundial de Dones, ens passa  aquesta info interessantíssima: El congrés té lloc entre el 13 i el 17 de Setembre d’aquest any. Demanen col·laboradores i aleshores per elles la inscripció costa 175 euros.
http://www.11rifs.org/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=8&Itemid=83&lang=es
L’ 11° Trobada Internacional Dones i Salut (11 EIMS) es dirigeix a les persones que defensen la salut de les dones, a les actores locals de terreny, a les feministes, als acadèmics, a les institucions donants i altres xarxes que treballen a l’àrea de la salut per a les dones.
L’11 EIMS crea una plataforma que permet a les dones de diferents continents d’intercanviar, informar, qüestionar i actuar sobre les polítiqus i les practiques quant a la salut de les dones i dels seus drets humans, en particular els drets sexuals i reproductius.
5 dies de debats, testimoniatges, pel·licules, concerts, exposicions, plenàries, tallers….
SALUT DRETS LLIBERTAT JUSTÍCIA …
http://www.11rifs.org/