donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 13 de juliol del 2011

SALUT DRETS LLIBERTAT JUSTÍCIA …DONES

Ca la Dona  ens fa avinent aquesta informació :

11° Trobada Internacional sobre la Salut de les Dones i els Drets Humans, del 13 al 17 de setembre del 2011 Brussel·les, Bèlgica


la salut de les dones i els drets humans, 11è encontre internacional a Brussel·les setembre 2011La Marta, companya de la Marxa Mundial de Dones, ens passa  aquesta info interessantíssima: El congrés té lloc entre el 13 i el 17 de Setembre d’aquest any. Demanen col·laboradores i aleshores per elles la inscripció costa 175 euros.
http://www.11rifs.org/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=8&Itemid=83&lang=es
L’ 11° Trobada Internacional Dones i Salut (11 EIMS) es dirigeix a les persones que defensen la salut de les dones, a les actores locals de terreny, a les feministes, als acadèmics, a les institucions donants i altres xarxes que treballen a l’àrea de la salut per a les dones.
L’11 EIMS crea una plataforma que permet a les dones de diferents continents d’intercanviar, informar, qüestionar i actuar sobre les polítiqus i les practiques quant a la salut de les dones i dels seus drets humans, en particular els drets sexuals i reproductius.
5 dies de debats, testimoniatges, pel·licules, concerts, exposicions, plenàries, tallers….
SALUT DRETS LLIBERTAT JUSTÍCIA …
http://www.11rifs.org/