donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 8 de juliol del 2011

Bibiana Aido Almagro: el juny de 2011 ha estat nomenada assessora especial de la directora executiva de l'Agència de Nacions Unides per a la Dona (ONU Dones)

Fa quatre mesos commemoràvem el Dia internacional de les Dones, un dia per l'homenatge i la celebració. Però també per seguir denunciant totes aquelles desigualtats que encara persisteixen. 
Per acostar-nos a una de les més evidents, només hem d'obrir els diaris. Alguns "celebren" l'avanç en els drets de les dones insultant, ridiculitzant o defensant que "en una perfecta igualtat, només tindríem plaers animals, que és cap al que tendeixen els règims totalitaris". Per altres, la paritat és una "obsessió de Zapatero" i expressions com "ideologia oficial de gènere" o "dona, totes les estupideses escriu l'esquerra en el teu nom" ocupen espais privilegiats en determinada premsa. Als propagandistes del masclisme tampoc els tremola el pols davant d'un problema tan greu com el de la violència de gènere. Així, avui tornen a mentir sobre les "denúncies falses", obviant que el CGPJ ha constatat que el percentatge de les mateixes és insignificant. Sobre aquest tipus de violència, avui també opinen: "...com si no hagués mil raons possibles per desitjar la mort de la parella amb independència de la ideologia..." Ressorgeixen amb força els portaveus del masclisme i de la desigualtat, i tenen poderosos altaveus, però tot i ells, la majoria de la societat no està disposada a retrocedir i vol seguir conquistant majors cotes de llibertat i igualtat.

                                     Cada un dels seus atacs és una raó per seguir lluitant!!!

del Blog de Bibiana Aido Almagro, que el juny de 2011 va ser nomenada assessora especial de la directora executiva de l'Agència de Nacions Unides per a la Dona (ONU Dones). Michelle Bachelet va afirmar el dia del seu nomenament per a  ONU Dones,  que Aído posseïa "una distingida carrera de servei públic per al Govern d'Espanya ".